Rosé mitt i vintern.

Den här funkar fint både varm som kall, och passar till allt - kött, fisk, kyckling eller varför inte ringlad över en enkel sallad. Ingen mening med att krångla till det. Gör bara!
 
Rosépepparsås, 3 dl
3 dl lätt creme fraiche
1 st buljongtärning (spelar ingen roll vilken sort)
2 msk hela rosépepparkorn
 
Krossa rosépepparkornen till fint pulver i en mortel. Värm creme fraiche i en kastrull, smula ner buljongtärningen och vispa tills tärningen är smält. Häll ner mald rosépeppar och koka upp under omrörning.
 
Klart på ca 10 minuter, endast 160 kcal per dl!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: A

Så gott det blev!:)

Svar: Grymt gott, rosépeppar är en underskattad krydda :)
~ Stora A ~

2014-02-05 @ 20:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
script src='https://static.blogg.se/public/js/footer.js?id=51f794629606ee413ea4b7d0' type='text/javascript'> <