Myrbekämpning på ett miljövänligt sätt.

Luften börjar äntligen dofta sommar och i vanlig ordning flyr vi stan så snart vi kan, min ärade sambo och jag. Vår tillflykt tar vi till lantstället i Östergötland, en underbar plats där vi båda kan slappna av efter en hektisk vecka.
 
Vanligtvis är vårt lilla hus fritt från kryp, men den här försommaren har en hel myrkoloni anammat vår vackra altan. Vi har således ägnat flertalet timmar åt att hälla ut skållande hett vatten samt skura inomhus med såpvatten. Till viss del har det hjälpt och antalet myror har reducerats kraftigt, speciellt inomhus. Dock inte tillräckligt enligt min sambo.
 
Eftersom vi inte är förtjusta i giftiga bekämpningsmedel, bestämde vi oss för att testa ett alternativt tips. Inhandlade tre stora flaskor Fun light, och hällde ut dessa outspädda någon decimeter från huset där myrorna främst florerade. Tydligen ska aspartanet verka som ett naturligt gift som myrorna gärna tar med sig hem till stacken. Vi var båda något skeptiska från början, men kan nu skriva under på att metoden funkar alldeles utmärkt. Helgen efter tilltaget, var samtliga myror som bortblåsta.
 
Så folks, ett tjugotal kannor varmt vatten över myrvägarna, såpvatten på parketten samt tre flaskor outspädd Fun light är den miljövänliga hemligheten till en myrfri altan och ett myrfritt hem i övrigt.
Lycka till!
 
 

Kommentarer
Postat av: --aj

Fun light som naturligt gift???
aspartam är ett genmanipulerat nervgift.
Tillverkat av samma svinföretag Monsanto som även tillverkade ddt en gång i tiden och förgiftade folket (sas att det var ofarligt i början hehe)
de har även tillverkat agent orange giftet som besprutades i Vietnam kriget på 70talet och som gör att folk än idag år 2016 föds TOTALT missbildade. Använd för i helvete ingenting med aspartam eller Roundup i trädgården. än mindre till dig själv i dessa lightdrycker.

2016-05-10 @ 14:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
script src='https://static.blogg.se/public/js/footer.js?id=51f794629606ee413ea4b7d0' type='text/javascript'> <